Jul 13 2015

Kasaški klub Stožice Ljubljana znova prireja poslastico med kasaškimi dogodki – Kasaški Derby 2015!

Kasaški Derby je najpomembnejši dogodek leta v kasaškem športu in najpomembnejša dirka v tekmovalni karieri konja kasača. Rezultati večletne priprave konja, njegovega trenerja in vseh udeleženih v oskrbi, negi in treningu se izkažejo v dveh minutah konjevega teka. V letošnjem letu Derby gosti osrednji hipodrom Slovenije – hipodrom Stožice, v organizaciji Kasaškega kluba Stožice Ljubljana.

V nedeljo, 6. 9., z začetkom ob 14. uri bomo tako v sklopu zanimivega spremljevalnega programa Kasaškega festivala, med drugimi kasaškimi dirkami, spremljali tudi veliko Derby dirko, ki se letos ponaša z rekordnim nagradnim skladom. Kasaški festival vam bo ponudil tudi druge zanimivosti, ki bodo krasile nedeljsko popoldne na hipodromu Stožice: kulinarična vasica z izbrano ponudbo, vesele otroške delavnice, tekmovanje najlepših klobukov, predstavitev slovenskih občin, ogled oldtimerjev, in druge raznovrstne aktivnosti.

6. septembra ste tako vabljeni k spodbujanju konjev in voznikov pri njihovi pomebni tekmovalni preizkušnji ter pri uživanju v prijetnem nedeljskem popoldnevu na hipodromu Stožice.

Do takrat pa nas lahko spremljate na našem FB ali Twiter profilu, kjer bomo med drugimi predstavili tudi vse nastopajoče konje in voznike v letošnjem kasaškem Derby-ju.

Facebook

Twitter

Prijeten kasaški pozdrav,
Kasaški klub Stožice Ljubljana