Apr 25 2017

Kasaški klub Stožice vas 7. maja vabi na kasaške dirke, kjer se bodo kasači pomerili za prestižen naslov »Pokal mesta Ljubljana«.

Tokrat nostalgično obarvane kasaške dirke se bodo odvile v zeleni prestolnici, na hipodromu Stožice. To je zelena oaza Ljubljane, kjer se najde prostor za rekreacijo in pobeg od vsakdanjega vrveža, tokrat pa tudi za obujanje preteklosti ter kasaške dirke vaše in naše mladosti. Nostalgično bomo poizkusili pričarati atmosfero naše Jugoslavije, se spominjali preteklih dogodkov in starih, dobrih časov.

Usmerili smo se v lokalno ponudbo, zato lahko pričakujete okusno in okrepčilno hrano.
Poskrbeli bomo tudi za žejne, in sicer z osvežilno pijačo vaše in naše mladosti. Poleg tega pa vas bo pričakal, zdaj že tradicionalni, sladki kotiček, ki vas bo popeljal nazaj v osemdeseta leta, ko je bil sladkor še slajši in so se sladoledi počasneje topili. Vse to boste lahko pomalicali in popili na prav posebnih piknik odejicah, ki vam jih bomo priskrbeli, da bo druženje še bolj sproščeno. V skladu s tematiko, pa se bodo vrtele plošče in iz zvočnikov bodo doneli jugo šlagerji (DJ Woo D). Se pravi, s sladoledom v roki, zleknjeni na karirasti odeji in ob nostalgični glasbi boste spremljali razburljive kasaške tekme.

Ne bo pa primanjkovalo tudi drugih dejavnosti.
Premierno bomo predstavili LET YOUR STUFF (YU)GO, [https://www.facebook.com/events/208698872951094/] nostalgični sejem rabljenih predmetov, kjer boste lahko tudi sami prodajali rabljene predmete, vse od starih vinilnih plošč, do pradedkove kravate, ali pa prebrskali po stojnicah in domov odnesli nekaj novo-starega.
Z jahanjem ponijev in otroškim kotičkom bomo zaposlili najmlajše, malo starejši pa bodo lahko oči spočili na številnih fičkotih, ki predstavljajo spomin na mladost ter hkrati skok v preteklost. Ker pa bo dogodek poln konjskih podkev, se spodobi, da svojo srečo preizkusite tudi pri okencu športnih stav.

Pridružite se nam, obujajmo spomine!

O urniku in novostih vas bomo obveščali sproti.

VSTOP PROST